Image Alt

Sve za Sport | Portal

JEDRENJE S NAMA ILI BEZ NAS

Najveće, a vjerojatno i najljepše, igralište na svijetu je plave boje: oceani, mora, jezera… Priroda je moćnija od nas, ali mi uvijek  možemo upregnuti svoju snagu i izvući iz sebe skrivene sposobnosti.

Krenite na divlju vožnju i uživajte u tihim trenucima koji će vam se zauvijek urezati u pamćenje, u trenucima kad more i nebo pružaju uživanje u čistoj ljepoti koju nikad nećete zaboraviti.

Sad kad ste malo osjetili ili se pak prisjetili ljepote jedrenja, idemo na činjenice. Jedriti mogu svi: od osnovnoškolaca do umirovljenika jer je to sport koji ne pita za godine, visinu i težinu. Opuštajući je, avanturistički,  uzbudljiv i bez obzira na to što učinite, uvijek je zabavan i pun dobrobiti za vaše zdravlje. Nakon dana na palubi, trimanja jedara i gledanja što se događa na horizontu, možda ćete osjetiti fizički napor, ali i kako vas psihički napor napušta. Bacite se s broda i zaronite u prekrasno more koje liječi sve rane. Sve opcije su otvorene: možete jedriti s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima. Jedrenje će vas povezati jedne s drugima i sa samim sobom. Ne vjerujete nam? Onda je vrijeme da probate. Nudimo vam unajmljivanje jedrilica, ako želite sami na avanturu. Ili s vama mogu ići naši skiperi, uz koje nećete morati brinuti o ničemu već se samo opustiti i uživati. Javite nam se i krenite na avanturu života.

x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.



    Or call us for more info:

    x