Image Alt

Sve za Sport | Portal

o

POBJEGNITE OD POSLOVNE SVAKODNEVNICE I UNAPRIJEDITE SVOJ TIM

Kad želite raditi na uspješnom timskom radu unutar bilo koje organizacije, prvi korak je uspostava povjerenja među članovima tima. Najbolji početak je učinkovita komunikacija i cijenjenje snage svakog suigrača – a upravo to vam mi nudimo. Nitko ne želi pasivno sjediti i slušati predavanja ili teorije o timskom radu. Iskustveni izazovi team buildinga su nezaboravni i učinkoviti za poboljšanje povjerenja unutar tima.

Team building će unaprijediti odnose među ljudima i razviti vještine pravog vođe – kod onih koji ih nemaju, te na zabavan način poučiti one koji ih imaju, kako ih bolje iskoristiti.

Nakon što bilo koji sportski tim osvoji prvenstvo, slave i zabavljaju se. To ih potiče da sljedeći put još više žele pobijediti. To će se dogoditi i vama nakon našeg team buildinga. Past će barijere, povezat ćete se i, rješavajući zabavne zadatke, željet ćete još više pobijediti. Osjećaj jedinstva koji će vas povezati nakon uspješnog odrađenog zadatka, prenijet će se iz zabavne atmosfere u radnu. Na trenutak ćete se maknuti od poslovne svakodnevice, bolje se upoznati i nakon povratka u radni tjedan, bit ćete motiviraniji. Dopustite nam da vas povedemo na dan pun iskušenja, pomicanja granica i zabave, nakon kojeg ćete biti puni energije i snage.

 

Izaberite najbolju ponudu za vaš tim !

 

team building

x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.



    Or call us for more info:

    x