Image Alt

Sve za Sport | Portal

LJETNI KAMP – ZAGREB

SPORTSKO REKREATIVNI KAMP ZA DJECU 5 – 13 GODINA

ZABAVA – SPORT – DRUŽENJE – PLANINARENJE – KUPANJE

PROGRAM:

1. DAN – STRELIČARSTVO

Streličarstvo je sport preciznosti u kojemu je cilj pogoditi metu strijelom. Zahtijeva smirenost i koncentraciju te omogućava boravak i kretanje u prirodi. Našim polaznicima u suradnji sa SK Tigar i njihovim stručnim vodstvom, omogućili smo da provedu dan prepun zabave i da se okušaju u aktivnostima kao što su “Rakunov krug”, “Paukova mreža”, “Lawa rocks” itd…

2. DAN – TERME TUHELJ

Tuheljske Toplice su jedno od najkompletnijih turističko-rekreacijskih centara kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Našim polaznicima omogućit ćemo da dožive najveći vodeni planet u Hrvatskoj – Terme Tuhelj. Na više od 5000 m2 vodene površine prostiru se 4 vanjska i 4 unutarnja bazena s brojnim atrakcijama poput tobogana, valova, divlje rijeke, gejzira i brojnih vodenih igračaka koje će oduševiti one najmlađe.

3. DAN – MUZEJ NIKOLE TESLE I SPORTSKE IGRE

Tehnički muzej Nikola Tesla nacionalni je muzej znanosti i tehnike, jedinstven u Hrvatskoj. Prikuplja, istražuje i prezentira znanstvenu i tehničku baštinu, odnosno predmete i dokumentaciju važnu za istraživanje, zaštitu i komunikaciju te baštine. Naši polaznici će imati priliku saznati nove zanimljive informacije uz stručno vodstvo prilikom posjeta muzeju. Nakon posjeta muzeju, program nastavljamo u sportskoj dvorani gdje će se naši polaznici moći okušati u raznim sportskim igrama i izazovima pod vodstvom naših trenera.

4. DAN – ZELENA MAGISTRALA

Planinarski dom Glavica podignut je na obronku sporedne gorske kose, usred bujnog šumskog zelenila. Pred domom je velika terasa s koje se pruža lijep vidik na zapadni dio Zagreba. Desetak minuta od doma je ulaz u špilju Veternicu, koja je uređena za turistički posjet. Planinarska staza do PD Glavica prilagođena je za planinarenje naših najmlađih, te nije zahtjevna. Planinarenje ćemo upotpuniti s odlaskom u špilju Veternicu koja je sa svojih više od sedam kilometara razgranatih kanala, šesta špilja po veličini u Hrvatskoj. Obilazak špilje uz stručno vodstvo.

5. DAN – ZOO VRT

Zoološki vrt grada Zagreba je jedan od 3 zoološka vrta u Hrvatskoj. Prostire se na površini od 7 hektara, a smješten je u južnom dijelu parka Maksimira. Ima 275 vrsta životinja i 2 225 jedinki s gotovo svih kontinenata. Našim polaznike vodimo da provedu dan s divljim životinjama uz edukativno – obrazovni program predvođen stručnim vodstvom zaposlenika ZOO vrta Zagreb. Nakon ručka uživat ćemo na otvorenom uz šetnju i igre u prekrasnom parku Maksimir.

Svaki dan kampa:

okupljanje u 8 h – Dvorana Champion Taekwondo (Zagrebačka cesta 164)
kraj programa: 16 h Dvorana Champion Taekwondo

TERMINI:

  • 26.6.-30.6.2023.
  • 03.07.-07.07.2023.

CIJENA = 195 eur

CIJENA UKLJUČUJE:

  • svaki dan kampa doručak i ručak
  • ulaznice za sve navedene aktivnosti
  • opremu za streličarstvo
  • diplomu o završenom kampu
  • prijevoz
  • pedagoški nadzor

NAČINI PLAĆANJA:

  • jednokratno – gotovina, kreditne kartice, IBAN
  • obročno plaćanje – na IBAN (do 3 mjesečne rate prije početka kampa), ILI – kartice Zagrebačke banke (do 6 rata + 2%)

INFORMACIJE:

Dejan 098/562 – 431

Ivana 098/9710 – 777

Uvjeti otkazivanja:

  • Ako iz zdravstvenih razloga sudionik otkaže svoje sudjelovanje u Ljetnom sportskom kampu prije 1. lipnja 2023. i podnese odgovarajuću medicinsku dokumentaciju najkasnije 10 dana nakon otkaza, puni iznos programa bit će vraćen.
  • Ako se iz bilo kojeg razloga (osim medicinskih razloga) sudionik odustane od kampa najmanje tjedan dana prije početka rezerviranog termina, 50% ukupnog iznosa programa bit će vraćen. (osim iz zdravstvenih razloga, za koji je vraćen iznos, umanjen za 20%, agencijsku proviziju)
  • Ako sudionik otkaže manje od 7 dana prije početka kampa, povrat novca nije moguć Nakon početka kampa, u slučaju prekida i/ili nemogućnosti nastavka sudjelovanja u kampu iz bilo kojeg razloga povrat novca nije moguć
  • Nudimo mogućnost sklapanja osiguranja od rizika otkazivanja – u ovom je slučaju plaćanje cjelokupnog programa potrebno uplatiti u cjelosti.
  • U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana ili otkaza istog. Za ovo putovanje vrijede „Opći uvjeti putovanja“ turističke agencije „Sve za sport“ d.o.o.
x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.



    Or call us for more info:

    x