Image Alt

Sve za Sport | Portal

x

ŠKOLA BICIKLIRANJA ZA POČETNIKE

Promijenite život nabolje: škola bicikliranja za početnike, ali i grupne ture za najizdržljivije

Ne postoji čarobna formula za učinkovito bicikliranje i zato smo mi tu da vam pružimo upute i informacije o vrstama bicikliranja i drugim vještinama vezanima uz bicikl, kako bi otkrili čari putovanja na dva kotača – koje sami pokrećete.

Postoji mnogo načina za uživanje u sunčanom danu, no malo je načina koji će vam pružiti takvo fizičko, ali i psihičko zadovoljstvo i benefite. Vožnja bicikla jedan je od najaktivnijih načina kako možete provesti svoje slobodno vrijeme. I ne samo slobodno vrijeme već možete spremiti ključeve od automobila i napraviti nešto korisno za svoje zdravlje.

Opuštajućom vožnjom bicikla (oko 17 kilometara na sat) sagorjet ćete više kalorija nego laganom šetnjom. Možete i izazvati sami sebe na uspon, ali zapamtite da je i ležeran tempo odličnanadopuna aktivnom stilu života.

Opuštajućom vožnjom bicikla sagorjet ćete više kalorija nego laganom šetnjom.

Što vam nudimo u našoj školi?

Organizirane grupe gdje će vas instruktori naučiti pravilima i kulturi bicikliranja, kao i kako pronaći način bicikliranja koji vam najviše odgovara. Pokazat će vamkoje su najbolje rute za svakodnevnu vožnju, ali i koliko vode trebate popiti, treba li vam kaciga, kad trebate sići s bicikla kako bi prešli cestu…

Naš cilj nije reći vam što da radite, bez da vam prenesemo znanja i vještine koje će vam pomoći da uspostavite stil vožnje koji najbolje odgovara vašoj namjeri i ambiciji.

Osim gradske vožnje, nudimo vam i grupne ture od 3 dana za najizdržljivije i željne avanture. Želite li biciklom proći od Zagreba do Zadra ili možda doći do ruralih dijelova Slavonije i Baranje ali nemate vremena ili jednostavno ne želite planirati put, javite nam se i dogovorit ćemo se što možemo učiniti za vas.

x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.



    Or call us for more info:

    x